NewWorld, de flexibele brand activation- en eventspecialist van Wim Voss, kreeg steeds meer vraag naar topmodellen. Het betekende de aanzet voor een nieuw verhaal.

Wim Voss, onder andere oprichter van NewWorld: “NewWorld is een specialist in promoteams die in winkelpunten of druk bezochte plaatsen acties uitvoeren voor allerhande merken. Deze profielen zijn anders dan deze van topmodellen en vragen een totaal andere aanpak. Vandaar het initiatief om een topmodelagentschap op te richten.”

Samenwerking met Taste-M

Beautify gaat meteen een samenwerking aan met Taste-M, het smaakproject op het Sint-Romboutskerkhof dat weldra de deuren opent. “In de gerenoveerde congregratiekapel The Chapel kunnen vanaf mei exclusieve vernissages, modeshows of kleinere exclusieve events plaatsvinden, bemand met onze topmodellen. Wij zorgen daarbij voor de hospitality en de styling van A tot Z.”

Beautify start ook met een speciale Beautify Academy, waarmee het opleidingen zal geven voor modellen in spé.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Made In Mechelen – Bart De Bruyn